Over Heidi

De persoonlijke kracht achter VA Heidi

Na bijna 20 jaar werkzaam geweest te zijn als dossierbeheerder in accountantskantoren heb ik tijdens de corona periode ervaren hoe thuiswerken een positieve invloed kon hebben op mijn dagelijks leven. Het bood me de mogelijkheid om een rustige werkomgeving te creëren en tegelijkertijd meer quality time door te brengen met mijn gezin. Als hoogsensitieve mama verhoogde dit niet allen mijn productiviteit maar ik kreeg hierdoor zo veel meer rust in mijn leven.

Na Corona terug op kantoor werken, terug in de rush van het leven… het voelde voor mij en mijn gezin niet meer goed aan. Ik wist nu dat het ook anders kon… Zo ontstond mijn missie om als zelfstandige ondernemer de 2 te combineren: mijn passie om jouw financiële administratie tot in de puntjes te organiseren én er te zijn voor mijn gezin wanneer ze mij nodig hebben.

Leven en werk in balans

Mijn achtergrond en gezin

Ik ben niet alleen jouw VA; ik ben ook een echtgenote, moeder van een eeneiige tweeling, en deel mijn leven met Yves en twee viervoeters. Ontdek hoe mijn persoonlijke leven mijn professionele benadering heeft gevormd en hoe ik de balans tussen werk en gezin bewaar.

Mijn waarden en persoonlijkheid

Wat samenwerken met mij betekent:

Empathie is een eigenschap die me in staat stelt om me in te leven in de behoeften en uitdagingen van mijn klanten. Ik geloof in het opbouwen van sterke werkrelaties gebaseerd op wederzijds begrip en vertrouwen.

Mensen zeggen van mij dat ik als loyale samenwerkingspartner tot het uiterste ga voor mijn klanten en dat erken ik volledig. 

Ik ben een echte kennisspons waardoor ik constant mijn kennis en vaardigheden blijf finetunen. Ik volg de laatste ontwikkelingen in de financiële sector op de voet en ben altijd op zoek naar nieuwe manieren om processen te verbeteren en te optimaliseren.

Met mijn sterke analytische vaardigheden kan ik complexe financiële gegevens begrijpelijk en overzichtelijk presenteren. ik ben ook altijd op zoek naar nieuwe gegevens en inzichten die kunnen bijdragen aan het succes van mijn klanten.

Ik werk steeds nauwkeurig en efficiënt waardoor strikte deadlines voor mij een normaliteit zijn en ik ervoor zorg dat taken tijdig worden uitgevoerd. 

Ik geloof erin dat mijn bijdrage aan drukbezette ondernemers ertoe bijdraagt dat hun financiële administratie volledig op punt staat, zodat ze op elk moment een beeld hebben van welke investering ze nog kunnen maken en zij na hun intensieve werkdag ook de rust met hun gezin kunnen vinden. Een win voor iedereen.

Neem Contact op met VA Heidi

Heb je vragen of wil je meer weten? Aarzel niet om contact op te nemen. Ik sta klaar om jouw vragen te beantwoorden en te bespreken hoe ik jou kan ondersteunen in jouw ondernemersreis.